Jyllinmaa_Tunnus_vaaka_RGB_kelt

Palvelut

Jyllinmaa Enterprises, eli minä Jouni Jyllinmaa, autan asiakkaita tilanteissa, missä tarvitaan sparraajaa, valmentajaa tai tekijää myyntiin, konseptointiin, viestintään tai IT-projektiin. 

Milloin Jouni avuksi? Aina kannattaa kysyä!

Toimeksiannoissa voi olla kyse IT-projektipäällikyydestä, ulkoistetusta myyntiä itsekin tekevän myyntiohtajan postista tai yksittäisistä workshop-päivistä asiakasyrityksen johdon ja/tai myyntitiimin kanssa. Toisinaan tarvitaan juontajaa ja seremoniamestaria yrityksen juhlatilaisuuteen. 

Soita tai lähetä minulle sähköpostia, kun tarvitset apua

 1) myynnissä ja sen kehittämisessä,
2) palvelu- ja tuotekonseptoinnissa,
3) IT-projektien suunnittelussa, CRM -tarvekartoituksissa ja -toteutuksissa
4) sidosryhmien valmentamisessa ja viihdyttämisessä. 


Kysyminen ja ensimmäinen tarvekartoitus on aina ilmaista. Haluan aina ensin varmistua asiakkaan saavan palveluistani hyötyä ennen kuin lähetän ensimmäistäkään laskua.  

Miksi valita Jouni?

Yksityisyrittäjänä asiakkaan tyytyväisyys on minulle kirjaimellisesti elintärkeää. Sen takia haluan myös valita asiakkaani.

Motivoidun perinteisiä liiketoimintamalleja rikkovista, disruptiivisista tyypeistä. Johtajista, jotka eivät rekrytoi kokeneita kehäkettuja vauhdittamaan liiketoimintansa kasvua. Heistä, jotka palkkaavat uusia kasvoja ja tuoreita ajatuksia aivan muilta aloilta.

Pyrin luomaan asiakkaille lisäarvoa tuomalla hyviä kokemuksia myynnin menestyksekkäässä kasvattamisessa myös muualta kuin asiakasyritysten omalta liiketoimintasektorilta.

Kaikki ei ollut ennen paremmin. B2B-puolellakin asiakasyritys on nykypäivänä entistä tietoisempi omista tarpeistaan ja markkinoilla tarjolla olevista vaihtoehdoista. Huomenna pitää olla parempi kuin tänään ollaan. Tässä minä voin auttaa.